• image

Del

 

 

Julen 2017

 

Klassisk Julebuffet

(min. 20 personer)

 

2 slags sild m/karrysalat og tilbehør, rugbrød og smør – serveret ved bordet

Fra buffet:

Hjemmegravad laks m/ sennepsdressing

Æg og rejer

Gammeldags sylte m/ rødbeder og sennep

Lun fiskefilet m/ remoulade og citron

2 slags julesalater af rødkål, grønkål, nødder og bær

Tarteletter m/ høns i asparges

Glaseret juleskinke m/ grønlangkål og brunede kartofler

Medisterpølse m/ julekål og kanel

Ribbensteg m/ lun rødkål

Sprængt and m/ honningbagte æbler

Oste fra nær og fjern med sylt og sprødt

Ris a la Mande med lun kirsebærsauce

Julekage m/ kanelcreme

 

Pr kuvert kr. 299,00

 

 

Utraditionel Julebuffet

(min. 20 personer)

 

Serveret ved bordet:

Køkkenets hjemmemarinerede julesild m/ tomat og appelsin

Røget torsketatar m/ tranebærcreme

Fra buffet:

Krydderurte panko-paneret rødspætte m/ sauce tatar

Hjemmegravad laks m/ sennepsdressing

Terrine af svinekæber m/ syltede løg

Fynsk okseinderlår m/ kvædekompot og sprød hvede

2 slags julesalater af rødkål, grønkål, bær og nødder

Confit af andelår m/ timianbagte æbler

Rødvins- og anismarineret kalveculotte m/ saltbagte kartofler

Langtidsbraisseret svinekølle m/ rodfrugtsauté

Oste fra nær og fjern m/ sylt og sprødt

Ris a la Mande m/ lun kirsebærsauce

Julekage m/ kanelcreme

 

Pr kuvert kr. 349,00

 

 

En aften på Palæet

Julemenu 2017

 

Røget torsketatar tranebærcreme, capers, peberrod og sprødt

 

Duet af and – Sprængt og Confit med æbler,  kål, foie gras, pommes Eifel

eller

Dagens fangst

 

Ho Stauning – whiskylagret rødkit ost med kvæde,  pære, valnød og knækbrød

 

Kirsebærroulade hasselnød med sne, sirup,  chokolade

 

2 retter kr. 275,00

3 retter kr. 359,00

4 retter kr. 425,00

 

Velkomstbobler og 1 glas vin til hver ret kr. 195,00

Velkomstbobler og 1 glas vin til hver ret kr. 260,00

Velkomstbobler og 1 glas vin til hver ret kr. 325,00