• image
  • Hotel Hesselet
  • værelse

Del

 

Julefrokost 2017

 

Hvide og røde sild

med karrysalat og løg

 

Hjemmerøget laks

med krydderurtedressing


Fiskefrikadeller

med grov remoulade


Rødspætteroulade

med spinat og tomat

 

Helstegt kalveculotte

med syltede rødløg og cremede champignon


Andebryst

med lun valnøddesalat


Svinemørbrad

med flødestuvet grønkål og sprød bacon


Farseret ribbensteg

med smørstegt rødkål

 

Chokoladekage

med appelsin og hasselnødder


Ris a la mande

med ristede mandler og kirsebærsauce


Osteanretning

med tilbehør

 

Julefrokost den 24/11 & 01/12 – fra kl. 18.00
Med dans & musik, pr. person kr. 348,00

 

Julefrokost den 25/11 & 02/12 – fra kl. 18.00
Serveres julefrokost uden musik kr. 258,00

 

Buffeten serveres gerne andre dage, ved forudbestilling – ved få reservationer, anrettes der med små fade på bordene

 

Dørerne åbnes kl. 18.00

 

 

Julemenu

 

Røget Andebryst

serveret med appelsinsalat, tranebær og nødder

Kronhjort filet

serveret med majstærte, æble og rødkålssauté,
nøddekartofler og morkelsauce

Æblesorbet

med nøddeknas og mascaponecreme

 

2 retter kr. 295,00
3 retter kr. 355,00


Serveres hver weekend fra den 24. november eller ved forudbestilling